PWN Romania - Official closing of the Mentoring Program - Garden Party

29 June 2021 18:00 EET - 20:00 EET Crown Plaza, Pine Garden

Vă anunțăm cu multă bucurie că organizăm primul eveniment offline din acest an. Astfel, profităm de încheierea celei de-a 7-a ediții a Programului de Mentorat pentru a vă invita la un Garden Party, marți, 29 Iunie 2021, începând cu ora 18.00, la Crown Plaza, Pine Garden.

Ediția 2020 -2021 a Programului de Mentorat a fost una cu adevărat specială, încărcată de emoții, dar și de provocări. Am reușit, datorită formatului online, să extindem programul și în afara granițelor, prin mentori și mentee conectați online, dar cu aceeași  unitate în acțiuni și dorința de a dărui, precum și multă  implicare, în ciuda restricțiilor care ne-au împiedicat să ne întâlnim fizic.

În consecință, dorim să sărbătorim atât Programul de Mentorat, cât și spiritul comunității PWN, într-un eveniment sub umbrela „Journey to my better self”, în care vom urmări călătoria noastra prin această perioadă provocatoare și tumultoasă (atât din perspectiva mentoratului, dar și a evoluției, personale).

A fost un an greu pentru noi toți și suntem foarte bucuroase că putem, în sfârșit, să ne vedem față în față și să ne reîncărcăm cu energia minunată a comunității PWN România, si, tocmai de aceea, deși este un eveniment dedicat Mentoratului, extindem această invitație tuturor membrelor.

Dacă v-a fost dor de noi și de vibe-ul plin de inspirație al întâlnirilor PWN, vă așteptăm să ne confirmați participarea la mentoring@pwnromania.net până la data de 24 iunie, ora 18.00.

Event details

Venue
Crown Plaza, Pine Garden
Bucharest

Romania
Member price
€0 per attendee
Non-member price
€25 per attendee
Contact
[javascript protected email address]

We use cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more here.

I accept cookies from this site