The Toolkit for Women Entrepreneurs 2022-2023

14 November 2022

Trusa pentru Antreprenoare se deschide oficial pe 14 Noiembrie, într-un format nou care încearcă să aducă în comunitate cât mai multe antreprenoare.

În urma experienței acumulate în edițiile anterioare, în care am croit programul de educație antreprenorială pentru a deservi nevoile antreprenoarelor debutante sau ale celor care aveau nevoie să se adapteze eficient la contextul generat de pandemie, această ediție a Trusei se va împărți pe trei paliere specifice, astfel încât să crească plaja de adresabilitate a programului, dar și să ofere informații specifice pentru fiecare grup țintă. Astfel, Trusa 2022-2033 se va desfășura pe trei coordonate: „Step-by-Step” Start-Up, Scale-Up și Unicorn – fiecare dintre acestea având o structură perfect calibrată pe nivelul antreprenorial vizat.

 

Trusa „Step-by-Step” Start-Up va oferi fiecărei participante îndrumări de la experții recunoscuți în domeniu, către fiecare pas relevant și esențial pentru a deveni antreprenor. Întrebări pornind de la „de ce să devii antreprenor?” până la „cum negociez?” și multe altele vor fi câteva dintre subiectele abordate în acest program. Mai mult decât atât, fiecare membru participant va fi încurajat să avanseze către palierele următoare, cum ar fi trusa Scale-Up sau trusa Unicorn.

 

Trusa Scale-Up va oferi informații aprofundate cu privire la subiecte precum finanțarea și structurarea pentru ca fiecare membru participant să reușească să își facă o strategie de dezvoltare a afacerii/afacerilor pe termen lung.

 

Trusa Unicorn oferă femeilor consacrate din mediul de afaceri nu doar oportunitatea de a face parte dintr-o comunitate de femei cu caracteristici și interese specifice, ci și de a colabora cu experți în domeniu pentru a contribui la revoluționarea conceptului de afaceri prin schimbul reciproc de experiență și valorificarea oportunităților întâlnite.

Dacă ești interesată sau cunoști pe cineva care s-ar potrivi cu acest program, iată pașii de înregistrare:

Pasul 1 - Aderare în PWN România

Procedura înscrierii în PWNR este următoarea:

- transmitere pe adresa: office@pwnromania.net a aplicației de înscriere care va conține:

- CV

- scrisoare motivațională în care să explicați de ce doriți să aderați și cum considerați că vă puteți implica

- o recomandare a unei membre PWN Romania

- criteriul care trebuie îndeplinit pentru a devein membră este de a avea minim 5 ani experiență în management/antreprenoriat

- procesul de îscriere se va realiza ținând cont de procedurile interne formale de aprobare a cererilor de înscriere care se propun Consiliului Director o datî pe luna;

- taxa anuală de membru este de 150 EUR/an, facturabilă pe persoană fizică sau juridică, la alegerea fiecărei aplicante, pentru care va rugăm să specificați opțiunea și să trimiteți coordonatele dorite pentru facturare. Taxa de membru se factureaza pe an calendaristic, asadar în cursul anului se calculează pro rata de la data acceptării în PWN România.

- înscrierea în platformă se va realiza cu suportul colegei noastre de la membership, Elena Șerbănescu.

Pasul 2 - Alegerea unei Truse de Antreprenoriat

Cum? / Criterii

a) Step by Step - Start-Up:
- Minimum 1 an experiență antreprenorială sau intraprenorială (experiență manager middle - top, project manager, ONG, experiență în conducere de proiecte)

Taxa de participare: 800 lei

b) Scale-up:

- Minimum 3 ani experiență antreprenorială

- Minimum 5 milioane cifra de afaceri cumulată în întreaga experiență de Antreprenor, la curs BNR la data aplicării

Prezentarea one-page a unei strategii de creștere accelerată bazată pe atragerea de parteneri/finanțări strategice

Taxa de participare: 3000 lei

c) Unicorn:

- Minimum 5 ani experiență antreprenorială

- Minimum 10 milioane cifra de afaceri cumulată în întreaga experiență de Antreprenor, la curs BNR la data aplicării

- Minimum o rundă de finanțare ridicată de la parteneri instituționali sau fonduri mutuale / AIF;

- Prezentare de tip “pitch-deck”, cu scopul atragerii unui investitor strategic, în vederea internationalizării.

Taxa de participare: 5000 lei

Pasul 3 - Depunerea cererii

Pentru ca cererea dumneavoastră să treacă cu succes în etapele următoare, vă rugăm să trimiteți toate documentele necesare menționate mai sus in pașii 1 și 2, la office@pwnromania.net sau entrepreneurship@pwnromania.net.

Pasul 4 - Așteptarea și confirmarea înscrierii în PWN România și trusa aleasă.

Pasul 5 - Să trecem la treabă!

Event details

Member price
€160 per attendee
Non-member price
€310 per attendee
Contact
[javascript protected email address]

We use cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more here.

I accept cookies from this site